Ny episode: Tre mænd angreb bil med gravid kvinde i

Mystisk hændelse i aftes nær Put & Take-søen på Teglgårdsvej tæt ved Kærshovedgård

Udgivet:05. januar 2018, 08.49

Læsetid:1 minut

Flemming Thulstrup
Journalist

6 år siden

isenvad Politiet vil i dag forsøge at finde ud af, hvad der er op og ned i et mindre drama, der i aftes udspillede sig på Teglgårdsvej nær Put & Take-søen.

I den forbindelse vil man afhøre beboere på Udrejsecenter Kærshovedgård for at finde ud af, om de kan kaste lidt lys over hændelsen.

Dramaet udspillede sig ifølge politiet klokken 20.39, hvor et yngre par fra Ilskov kom kørende i deres personbil ad Teglgårdsvej. Da de nåede frem til Put & Take-søen sprang tre mandspersoner pludselig op af grøften og ud foran bilen, der således blev bragt til standsning. Herpå greb mændene i dørhåndtagene og slog på bilens ruder.

Kvinden i bilen var gravid i 10. uge.

Det lykkedes dog ikke de tre mænd at skaffe sig adgang til bilen, hvorpå de forsvandt ligeså pludseligt, som de var dukket op.

Kort efter episoden rettede politiet henvendelse til Udrejsecenter Kærshovedgård, men her kunne vagten fortælle, at der ikke umiddelbart var beboere, der var gået ind eller ud af porten.

Der foreligger intet signalement af de tre grøftemænd.

- Umiddelbart ved man altså ikke, om det er beboere fra Udrejsecentret, der står bag hændelsen, men vi følger naturligvis op på sagen, siger politikommissær Henning Præstegaard.