Fokus på Fårvang: Anne Mette skaber trafikkaos i Fårvang, når byen spiser sammen

Running dinner er en stor succes i Fårvang, hvor byens borgere får spist, hygget og snakket sammen på kryds og tværs

24. september 2019, 19.04

Anne Mette Christensen og hendes mand, Ole Frandsen, er som regel også selv værter, når der er running dinner, og så bliver der lavet mad i køkkenet og serveret for gæsterne i spisestuen bagved. Hen over maden går snakken og hyggen hele aftenen med forskellige gæster, inden alle til sidst mødes i klubhuset til øl, vand og kaffe og en afsluttende snak og en opsamling på hele aftenen. For det kunne jo være, at man havde fået gang i en god snak undervejs under running dinner, som blev afbrudt af, at man skulle et nyt sted hen og spise.

FÅRVANG To gange om året er Anne Mette Christensen med til at skabe trafikkaos i Fårvang. Og jo større trafikkaos, jo gladere er hun. For det betyder, at der er ekstra mange, som er med i Fårvangs spis-sammen-initiativ »Running Dinner«.

Det går i sin enkelthed ud på, at byens borgere spiser hos hinanden. Men da hver enkelt gæst skal nå at spise tre steder den samme aften, betyder det, at der ved hver running dinner opstår massive trafikpropper flere gange i løbet af aftenen.

Kaos set fra oven...