Klasseforskel da Voel vandt

Alle kom i spil i en kamp, hvor Filippa Idéhn i målet viste storspil

18. februar 2020, 20.06

Filippa Idéhn - pragtkamp.

HÅNDBOLD Der var klasseforskel, da Silkeborg-Voel i aftes sikrede sig to kærkomne point til tabellen med en suveræn og sikker sejr ude mod Team Tvis Holstebro (TTH) på 15-30 efter 7-16 halvvejs.

Og så slap hjemmeholdet faktisk billigt, for Silkeborg-Voel var mere end dobbelt så gode som hjemmeholdet i aftenens ulige opgør.

Hjemmeholdet fulgte med til 3-3, men så trak Voel fra med fundament i et hårdt arbejdende forsvar, der gav en velspillende Filippa Idéhn i målet gode arbejdsvilkår mod TTH, som var totalt uden trusler fra distancen.

Resten var en ren formsag inden den sidste 30 minutter, hvor Silkeborg-Voel-træner Jakob Andreasen satte alle spillere i spil. Det gav en overgang et naturligt afbræk i spillet, hvilket medførte tekniske fejl på stribe, og flere gode muligheder blev misbrugt.

Træner Jakob Andreasen fik ved stillingen 13-23 nok og kaldte til timeout for at få disciplin tilbage i holdet, hvilket lykkedes.

De tekniske fejl blev undgået, forsvaret begyndte at hænge sammen, og den svenske mur i målet, Filippa Idéhn tog - næsten - alt, så forspringet igen blev øget.

Udover sejren kan træner Jakob Andresen glæde sig over, at samtlige spillere fik spilletid i både angreb og forsvar.