Dansk skuespillerinde er gravid igen

Revyparret Lise Baastrup og Jacob Dahl skal være forældre igen. Grundet de lykkelige omstændigheder må Lise Baastrup trække sig fra teaterrolle.

Udgivet:25. oktober 2022, 15.41

Læsetid:2 minutter

Lise Baastrups svigermor er ingen ringere end revyveteranen Lisbet Dahl. (Arkivfoto).

/ Ritzau /

4 måneder siden

KØBENHAVN 2022 har været fyldt med store øjeblikke for skuespillerinden Lise Baastrup, og nu tilføjer hun endnu et kærligt kapitel.

I foråret blev hun gift med den 55-årige forestillingsleder Jacob Dahl, og nu kan den 38-årige revystjerne så afsløre, at hun venter parrets andet fælles barn.

Jacob Dahl har to store sønner fra et tidligere forhold. Sammen har de datteren Laura, der kom til verden i foråret 2019.

- Vi er så glade for endelig at kunne fortælle, at Laura skal være storesøster, Frederik skal være storebror igen, og Christian skal være storebror igen igen, jubler Lise Baastrup på Instagram, hvor hun stolt fremviser et skanningsbillede.

Lise Baastrup er næsten seks måneder henne.

Hun skulle have medvirket i forestillingen "Stalins død" på Nørrebro Teater, som får premiere i februar 2023. Derfor må hun trække sig fra rollen, som overtages af Vicki Berlin, grundet de lykkelige omstændigheder.

- Jeg vil savne min teaterfamilie derinde og havde glædet mig til at komme tilbage til det skønne hus. Men nu glæder jeg mig endnu mere til at blive mor til to, og at Jacob Dahl bliver far til fire. Kærlighed til alle fra os, skriver Lise Baastrup i opslaget.

De vordende forældre mødte hinanden i 2017, da Lise Baastrup spillede med i Cirkusrevyen, hvor Jacob Dahl var forestillingsleder. Han er søn af revydronningen Lisbet Dahl, som også var revyens instruktør dengang.

For godt to år siden afslørede Lise Baastrup, at Jacob Dahl havde friet.

Lise Baastrup har tidligere fortalt Billed-Bladet, hvorfor hun og Jacob Dahl er et godt match.

- Vi er ikke modsætninger - vi er faktisk meget ens. Vi har de samme værdier, samme humor, samme tempo og et højt energiniveau. Så vi passer rigtig godt sammen, sagde hun til ugebladet.

/ritzau/

Cirkusrevyen sætter Lise Baastrup indtager snart sit livs rolle for anden gang - den 38-årige skuespillerinde skal være mor for anden gang. (Arkivfoto). Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix