Hyggemad

Mad og hygge går hånd i hånd, og gode måltider kan give både glæde og minder

Udgivet:24. februar 2023, 11.35

Læsetid:6 minutter

Hygge. Hygge er et ord, som vi allesammen kender og har hver vores helt specielle forhold til. Jeg har altid haft fokus på hygge, når jeg laver mad og udvikler opskrifter. Derfor har kogebogen her fået titlen Hyggemad.

Det var vigtigt for mig at skrive en bog med alle mine yndlingsopskrifter, som alle virkelig indeholder hygge. Hyggemad kan være mange ting, men det vigtigste er, at det er mad, som man glæder sig til at lave, spise og servere for andre. Mad kan bringe mennesker sammen, uanset om det er en småkage til naboen over hækken, småretter med vennerne, aftensmad med familien eller nybagte boller til et brætspil. Mad og hygge går hånd i hånd og kan være med til at sætte tempoet ned, så der er mere opmærksomhed på nuet, samværet og hyggen. Skønne måltider kan bringe glæde, gode stunder, minder, hygge og meget andet med sig.

Bao med svinekød (12 styk)...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Køb adgang til Din Søndag for 49 kr.

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind