Tegninger til ny bypark i Kjellerup er klar

Repræsentanter for brugergrupper mødes for at få de sidste detaljer på plads til den kommende bypark i Kjellerup

Udgivet:21. februar 2018, 09.56

Læsetid:3 minutter

KJELLERUP Det har taget lidt længere tid end forventet at udvikle en helhedsplan for Sygehusdalen og skitser for Skovbakken og Trekløverskolens nye udeområder ud mod dalen, da projektet har mange nuancer. Men nu er arkitekt-firmaet Gjøde og Partner klar med skitser.

I januar blev der holdt en workshop med repræsentanter fra de cirka 20 lokale institutioner, organisationer og foreninger, som projektleder Liv Malskær forinden havde interviewet. Den 28. februar samles denne »referencegruppe« igen til det andet møde, hvor plan og skitser bliver præsenteret.

- Vi vil gerne have input til og tanker om de endelige skitser, så vi kan justere detaljer, der kan have en betydning, som vi ikke har tænkt på, oplyser Liv Malskær.

Hun ønsker ikke at gå i detaljer før mødet, men overordnet set, bliver Skovbakken, det vil sige pladsen ved siden af hallen, en indgangs-portal til Krabbes Grønne Ring. Det skal også være en bypark, hvor blandt andre Kjellerup-borgerne kan mødes til arrangementer og aktiviteter.

Åbent byrum...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 1 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLEN OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 timer? Klik her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind

Mere interessant læsning

Relaterede artikler

Se flere

Mere fra temaet

Se flere

Mest læste

Politik

Se flere

Mest læste på Midtjyllands Avis