Sæt dit arbejdsliv fri

Hvis du har mistet arbejdsglæden, sover dårligt eller kæmper med symptomer på stress, findes der mange måder at komme det i møde. Eksempelvis med mindfulness, som har vundet fortravlede danskeres hjerter og hjælper med at få mennesker tilbage på arbejdssporet. Nyt skud på stammen er en uddannelse, som kombinerer mindfulness med iværksætteri

Udgivet:20. januar 2016, 12.35

Læsetid:6 minutter

arbejdsglæde Koldsveden springer frem, det prikker i håndfladerne, og du ligger søvnløs om natten og tænker på tal, beregninger, problemer med en kollega eller angst for næste dags præsentation. Den slags kender de fleste af os til, men for nogle udvikler det sig til stress eller frarøver dig arbejdsglæden - og det er ikke nødvendigvis fordi du er dårlig til dit job. Tværtimod, lyder det fra Liselotte Ellegård, som er indehaver af Mindfulsolutions, der siden 2010 har arbejdet med at formidle mindfulness og coaching til private og virksomheder.

- Hvis du føler dig stresset eller har mistet arbejdsglæden, er det meget sandsynligt, at du netop er rigtig god til dit job og derfor har gjort alt, hvad der stod i din magt, for at løbe hurtigere, yde mere og tage et stort ansvar på dig. Og det koster, hvis du ikke lærer at håndtere det, fastslår hun.

For hende var løsningen mindfulness, og med udspring i dette lyder startskuddet i september til en ny uddannelse, Mindfulness Master Coach, der som noget nyt kombinerer mindfulness med iværksætteri. Her får deltagerne smedet deres baggrund som eksempelvis sygeplejerske, pædagog, jurist eller højskolelærer sammen med nye kompetencer indenfor mindfulness og coaching samt blandt andet markedsføring - en kobling, som klæder dem på til at arbejde professionelt med formidling af mindfulness indenfor deres særlige ekspertfelt. Enten som selvstændig eller på deres arbejdslads.

Angstanfald på gågaden ...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind