Købmænd i Them: Vi skal nok overleve

Købmand Kevin List fra Rema 1000 og uddeler Nichlas Møller fra Superbrugsen frygter ikke konkurrencen fra Virklund. De satser på loyale lokale kunder

14. marts 2019, 16.45

Kommer der en Rema i Virklund bliver det blot en styrkelse af brandet, mener købmand Kevin List, der ikke er bekymret for Remas overlevelse i Them. Foto: Martin Ballund

Them Det er ikke kun øjnene i Virk-lund, der er rettet mod planerne for, hvordan Virklunds dagligvarebutikker skal indrette sig fremover. I Them følger de også meget interesseret med.

I forbindelse med borgermødet i Virklund forleden havde Silkeborg Kommune bedt Institut for Center-Planlægning (ICP) om at vurdere konsekvenserne for den eksisterende detailhandel, såfremt der etableres to dagligvarebutikker ved Mørksøvej i Virklund.

Centret vurderer, at butikkerne i Them bliver hårdt ramt, idet omsætningen i Them vil falde med 16 millioner kroner, lyder vurderingen.

Men hos henholdsvis købmand i Rema, Kevin List, og Superbrugsens uddeler Nichlas Møller, begge i Them, er man klar til at tage udfordringen op.

- Hvis de laver et nyt butiksområde på Mørksøvej, så krydser jeg da fingre for, at der kommer en Rema-butik. Det kan kun være med til at styrke Rema-brandet, og det er en god ting for mig, siger Kevin List, der overtog Rema i Them i september 2017.

Stadig lillebror...