Mink nedslagtes - hvad med kæledyr

15. oktober 2020, 13.24

MINK-SLAGTNING Danske forskere har fundet frem til, at covid-19 kan ændre karakter ved at springe fra dyr til mennesker og omvendt, hvilket gør det vanskeligt at vaccinere sig til en løsning mod corona.

Der lyder rigtigt.

Hvor mange af de hjem, der har været karantæneramt i Danmark, har kæledyr, huskatte, der færdes lige så hjemmevant ved musehuller og fuglereder, som i soveværelserne og de lokale sandkasser ... Hvor mange af de husstande har mere eksotiske kæledyr...

Hvordan går det med dyremarkederne i Fjernøsten, hvor de også slagter vilde dyr fra Sydamerika til eksotiske retter til turisterne. Statistik i de lande er en politisk størrelse, hvad sker der konkret?

Trump fik en transfusion ... det amerikanske sundhedsvæsen formidler kontakt mellem folk, der har udviklet antistoffer i deres blod ved at have gennemlevet et sygdomsforløb, og folk, som føler sig i risiko. Det lyder billigt, hurtigt og ret let at kopiere også i stor skala, men ideologi, interesser og selvbekræftende regnearks-ledelse kan føre til mange besynderlige ting i politik.