Tonica kommer til Ry - og det er ganske vist

21. oktober 2020, 10.20

I Lions og Ry Borgerforening ærgrer man sig over, at Tonica ikke som normalt kunne åbne årets havnekoncerter. De har derfor arrangeret Tonica-koncert søndag til en lav pris med tilskud fra Skanderborg Kommunes Kulturpulje.

RY Ry Borgerforening og Lions Club Ry har inviteret Tonica til at spille i Ry Hallen på søndag. Koncerten er med tidligere Århus borgmester Flemming Knudsen som konferencier, dirigent Boris Kertsman, sopran Stine Elbæk Gormard samt tenor Daniel Kjær Holmgren som hjælpere i det 40 mands store harmoniorkester.

Det er ikke tilfældigt, at Tonica er udvalgt til at stå for et af de få arrangementer, det lykkes de to foreninger at stable på benene i et år 2020 med coronabegræsninger på stribe. Tonica plejer nemlig at åbne de populære havnekoncerter i Ry, som også blev aflyst i år.

- Billetsalget er lidt langsommere end normalt. Vi tror, at det skyldes den lidt specielle tid med utryghed og tanker som: Bliver det nu til noget, eller ender det også med at blive aflyst? Men jeg vil gerne sætte en tyk streg under, at det altså bliver til noget, siger Karl-Erik Jørgensen, som både er stærkt involveret i Ry Borgerforenning og Lions i Ry.

Han understreger, at arrangørerne selvfølgelig prioriterer gæsternes sikkerhed højt og følger alle myndighedernes vejledninger. bes