Lokale elever bager for at støtte Børns Vilkår

Udgivet:04. oktober 2018, 08.12

Læsetid:1 minut

Foto: Jens Anker Tvedebrink

4 år siden

SILKEBORG De mindste elever hos Th. Langs Skole deltager i projektet »Bag for en Sag«, der handler om at samle penge ind til Børnetelefonen hos Børns Vilkår.

Over hele landet deltager knap 80.000 børn og unge, og på den lokale skole har det i flere dage duftet af lækkert bagværk.

- Vi laver en Forældrecafé den 4. oktober, hvor forældre og andre børn fra skolen er inviteret. Foruden det der er blevet bagt i SFO'en og klubben, så har flere børn spurgt om de måtte bage hjemme, hvilket viser os, at der er blevet skabt en bevidsthed omkring at bidrage/gøre noget for andre, når de taler om det hjemme hos forældrene. Det er børnenes projekt, og de er stolte over at være med. Klubbørnene har desuden stået for at pynte op, lave skilte og pæn indpakning, fortæller afdelingsleder Allan Gert fra Th. Langs Skole, og tilføjer:

- Vi er med til »Bag for en Sag« ud fra idéen om, at vores børn gør noget for andre, og så vil vi gerne støtte Børnetelefonen, som hjælper børn, der har det svært, uddyber Allan Gert.

Børnetelefonen havde sidste år 50.000 samtaler med børn og unge om alt fra kærlighed og uvenskab til mobning, forældrenes skilsmisse og overgreb.