Afbudsramte Silkeborg-Voel fik ørerne i Viborg-maskinen

Silkeborg-Voel fik det svært i Viborg, hvor hjemmeholdet var bedst på dagen

Udgivet:25. februar 2023, 17.23

Læsetid:1 minut

Line Skak sled i forsvar og angreb, selvom hun var ramt af influenza, men det rakte ikke i Viborg. Foto: Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix

Peter A. Sørensen
Sportsredaktør | pas@midtjyllandavis.dk

1 måned siden

HÅNDBOLD Der var dækket op til kampen om sjettepladsen, men det blev ikke nogen god oplevelse for Silkeborg-Voel KFUM, da holdet lørdag gæstede Vibocold Arena i Viborg.

Hjemmeholdet er ellers langt fra tidligere tiders storhed, hvilket den halvtomme Vibocold Arena understregede. Men selvom Viborg havde sagt farvel til markante spillere, og op til opgøret fik afbud fra den svenske landsholdsspiller Melissa Petrén på grund af graviditet, var holdet klart bedst i lokalopgøret. Viborg vandt 35-27.

Gæsterne var selv hårdt svækket. Udover Sofie Bæk, Thea Rasmussen og Mathilde Kristensen, der har været ude de sidste uger, var Helene Kindberg også fraværende.

Det gav begrænsede muligheder i bagkæden for cheftræner Jakob Andreasen, der i lange perioder kørte med Andrea Bendtsen, Eira Aune og Natasja Andreasen i angrebet-

I perioder fungerede det godt, men over 60 minutter løb Silkeborg-Voel tør for idéer.

Efter en lige indledning gik hjemmeholdet fra 8-6 til 15-10, og det hjalp ikke meget, at gæsterne forsøgte med syv mod seks-spillet.

Ved pausen førte Viborg 18-13.

I anden halvleg fortsatte kampen i samme spor. Efter 10 minutter stod der 24-18, og det var svært at se, hvordan gæsterne skulle skabe spænding.

Begge Silkeborg-Voel-keepere havde i de første 45 minutter en af de dage med få redninger. Stine Bonde kom dog bedre med i sidste del af anden halvleg med to redninger på straffekast, men Viborg straffede Silkeborg-Voels fejl.

Med 10 minutter igen reducerede Natasja Andreasen til 29-24, men tættere kom gæsterne ikke, og så endte det med en hjemmesejr på 35-37.

Indlæser debat