Hammels unge delfiner svømmer i medaljer

HGF Dolphins hjemtog ikke færre end 51 medaljer - heraf 17 af guld - ved Landsdels- mesterskaberne

13. januar 2020, 10.22

Samtlige 31 konkurrencesvømmere fra HGF Dolphins forbedrede deres personlige rekorder ved landsdelsmesterskaberne - og tilsammen høstede de ikke færre end 51 medaljer.

HAMMEL Man kan roligt sige, at Hammels unge svømmere pjasker i succes.

HGF Dolphins havde 31 svømmere med til Landsdelsmesterskaberne, LDM, der i lørdags blev afviklet i Harlev, og de kunne vende hjem med ikke færre end 51 medaljer - heriblandt 17 guldmedaljer.

Cheftræner Peter Henningsen er forståeligt nok meget tilfreds med indsatsen ved stævnet, der er kvalifikationsstævne til DGI’s landsmesterskaber, som i marts afvikles i Ikast.

Trænede i juleferien

- Vi har trænet hårdt op til udtagelsesstævnet. For eksempel har vi trænet to timer næsten hver dag i juleferien, og det kan ses på resultaterne, siger Peter Henningsen.

Han er samtidig ovenud tilfreds med, at samtlige 31 konkurrencesvømmere fra Hammel satte personlig rekorder ved stævnet og mange skar et tocifret antal sekunder af deres personlige rekorder.

- For at forberede os optimalt til landsmesterskaberne tager vi for første gang på træningslejr i weekenden inden landsmesterskaberne. Her skal vi lave teambuildings-aktiviteter og finpudse formen. Derved håber vi på at skære endnu flere sekunder af svømmetiderne, så vi får så mange medaljer med hjem som muligt. Vi glæder os, siger Peter Henningsen. sinn