Jeg vil arbejde hårdt for at blive borgmester

22. oktober 2020, 12.45

KANDIDAT Lad mig gå lige til sagen: Jeg ønsker forandringer i Viborg Kommune. Arbejdet er hårdt, vejen kan slå et sving eller to, men jeg lover, at jeg vil arbejde hårdt, hvis jeg bliver Socialdemokratiets borgmesterkandidat frem mod det kommende valg i Viborg Kommune.

I mine 15 år som politiker har jeg mødt mange mennesker, som har haft forskellige udfordringer i deres hverdag.

Børn med trivsels udfordringer, forældre med ondt i maven, stressede pædagoger, folkeskolelærere, der ikke føler, de kan give alle elever den undervisning der har brug for, stressede unge, mennesker som er ramt af psykisk sygdom, som udskrives, før de er færdigbehandlet! Ensomme ældre, ansatte i ældreplejen der er pressede, mennesker med sygdom, som er kommet i klemme i systemet, færre busruter, erhvervsaktive der efterlyser, at vores infrastruktur prioriteres og flere ønsker om klimatiltag og mere grøn energi.

Vi skal sørge for, at vi får en socialdemokratisk fremgang, præcis som vores parti har gjort på landsplan med partiformand og statsminister Mette Frederiksen i spidsen, så har vi et godt udgangspunkt.

Jeg har ikke på forhånd »lovet andre partier« noget, andet end at vi går 100 procent efter at få nøglerne til borgmesterkontoret tilbage. Det jeg lover alle jer er, at jeg vil arbejde hårdt for at sikre mest mulig socialdemokratisk indflydelse hver eneste dag i Viborg Kommune.

I hverdagen vil vi arbejde sammen med alle partier. Det afgørende er ikke hvem, vi arbejder sammen med, men hvad vi arbejder sammen om! Jeg tror dybest set på kompromisernes kunst, men hvis opskriften på succes og fremskridt består i at give skattelettelser til de rigeste i Viborg Kommune, så bliver det ikke med mig som borgmester. Vi skal investere i mennesker. Vi skal investere i din, min og vores fremtid! Husk på: I morgen - skal blive bedre end i dag.

En bedre velfærd i Viborg Kommune kræver nye løsninger og ikke »mere af det samme«.

Hvis jeg får partiets opbakning, så er jeg klar både klar til at tage fat, og til at blive den første kvindelige borgmester i Viborg Kommune.