Leder: 345 x tak og velkommen

17. september 2020, 12.05

Foto: Jakob Stigsen Andersen

Kære læser ...

Den her epistel er ikke ment så meget til dig, der læser Midtjyllands Avis på papir eller skærm hver dag.

Du kender os jo. Og eftersom du læser os jævnligt, så rammer vi formentlig ikke helt ved siden af, hvad du forventer dig af et lokal nyhedsmedie med pligt til at informere bredt og lyst til at informerer klogt, varieret og afbalanceret.

Okay, nu du hænger ved, så vil jeg dele med dig, at du ikke er alene. Faktisk har vi små 9000 abonnenter og 36.000 daglige læsere, senest I blev holdt i mandtal. Og I er ikke rendemasker. Når jeg møder læsere, sker det ikke sjældent, at folk har holdt avisen i 40, 50 og 60 år.

Nævn lige et andet produkt, du abonnerer på lige så længe.

Så en kæmpe tak fra hjertet for trofastheden gennem livets omskiftelighed og generationers kommen og gåen. Det giver os gåsehud og stolthed. Og det er en stor motivation for os, når vi hver morgen møder ind, hælder kaffen op og tænder for computeren for at skrue endnu en version af Midtjyllands Avis sammen.

Næh, det her skriv er faktisk rettet mod nogle andre.

I første række I 345 nye venner, vi fik i løbet af juni, juli og august. Det er ikke de bedste måneder for hverken avislæsning eller salg af abonnementer. Solen, livet på terrassen og udlandet, I ved ...

Men i år kunne vi med de 345 abonnenter, der sagde ja til at prøve os i en måned, notere en historisk høj tilstrømning af nye, mulige langtidsholdbare venskaber. De kom, fordi det var en stærk nyhedssommer med fokus på coronaens gøren og laden lokalt, på skvulpene omkring Hjejle-selskabet og ikke mindst grundet Fredberg-sagen. Markante, lokale samtaleemner, som vi som ultra lokalt medie var først med og bragte mest om.

Og det valgte 345 altså at kvittere for med abonnementer.

Vi vil vildt gerne holde på jer, så derfor lægger vi os lige nu i selen med blandt andet fokus på navnenyt fra det lokalpolitiske landskab, vi zoomer ind på fodbolden og håndbolden, som er i fuld vigør igen. Og ikke mindst mandsopdækker vi 27 lokalrådsmøder, hvor borgerne rundt om i kommunen leverer kloge og relevante indspark til kommuneplanen 2020-2032.

Men ...

Vi kunne sagtens finde plads til endnu flere i vores kreds.

Så derfor er sidste del af det her skriv dedikeret til dig, der måske ikke kender os så godt og ikke aktuelt har tegnet dig for en periode.

Men vil du vide, hvad der sker på gade- og vejniveau lige præcis hvor du bor, så er Midtjyllands Avis et rigtig godt bud.

Send os en sms med teksten MA til 1245.

Så ringer vi dig op med et godt tilbud på avisen.

Tak fordi du læste med hertil.