Formand takkede af efter 33 år i lokal tennisklub

Ivan Mortensen har siddet i bestyrelsen i Resenbro Tennisklub lige så længe, klubben har eksiseret

12. september 2020, 10.00

Ivan Mortensen er 67 år og skal nu se ind i en fremtid uden at være en fast del af Resenbro Tennisklub.

FARVEL: På generalforsamlingen i Resenbro Tennisklub aflagde Ivan Mortensen sin sidste bestyrelsesberetning efter at have været med i bestyrelsen i de 33 år, klubben har eksisteret.

Ivan Mortensen blev valgt ind i bestyrelsen for Resenbro Tennisklub i forbindelse med den stiftende generalforsamling den 16. september 1987. Han har været med lige siden og har næsten i alle årene siddet som formand.

Han har været en kæmpe drivkraft og primus motor i, at Resenbro tilbage i slut-80’erne fik sit eget tennisanlæg. Nu står anlægget for udskiftning af belægning, samt etablering af lys på banerne, men Ivan Mortensen følger projektet i mål som en del af styregruppen på tre, og slipper det først helt, når den nye belægning er på plads.

Klubbens tak til ham for de mange år vil derfor også først blive markeret i forbindelse med indvielsen af de nye baner, som officielt nok først sker til foråret 2021.

Udover Ivan Mortensen var Erik Dalgas på valg, og begge ønskede ikke genvalg.

Der skulle således vælges to nye bestyrelsesmedlemmer, samt en suppleant. Der var mødt 15 personer op på generalforsamlingen, hvoraf de 12 var medlemmer, og for første gang i klubbens historie, var der skriftlig afstemning vedrørende valg til bestyrelsesposterne, idet der var tre medlemmer, der meldte sig som interesserede til bestyrelsen. Der var således nyvalg til Dennis Bjerregaard og Marianne Lykke Christensen på de to bestyrelsesposter, og Niels Jørgen Kjeldgaard blev suppleant. De to blivende bestyrelsesmedlemmer er Jan Sørensen og Claus Christensen.

MTL