Stort MTB-løb flytter til Viborg

»12 timer i Jylland«, der plejer at samle omkring 1000 deltagere i Virklund, rykker i år til Viborg, men satser på at være tilbage i Silkeborg næste år

Udgivet:21. februar 2019, 07.31

Læsetid:2 minutter

SILKEBORG Det store motions-mountainbikeløb »12 timer i Jylland« har 10 gange været afviklet fra Fort Østerlund ved Virklund. Men når deltagerne lørdag den 10. august stiller op til start på årets udgave, er det på Klostermarken i den sydøstlige udkant af Viborg.

- Da vi første gang arrangerede løbet tilbage i 2008, var det faktisk tanken, at det skulle flytte rundt mellem forskellige byer år for år, derfor valgte vi navnet »12 timer i Jylland«, men vi havde så stor succes med arrangementet i Virklund, at det blev her i mange år. I år bliver det så i Viborg, men hvis vi ellers kan finde det rette sted i Silkeborg og kan se mulighed for at få økonomi i løbet, regner vi med at være tilbage i Silkeborg næste år. Det er så sandsynligt, at det herefter på skift vil blive i Silkeborg og i Viborg, fortæller den ene af arrangørerne, Torben Hansen fra Resenbro.

Et års pause...

Få fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk

Første måned 1 kr.

Herefter 89 kr./md.

FÅ ADGANG NU
MobilePay
Betalingskort

Allerede abonnent? Log ind

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter efter introduktionsperioden til normalpris på 89 kr. pr. måned. Opsig når du vil til udgangen af en betalingsperiode. Mindsteprisen er 1 kr.
Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 TIMER

Interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Så kan du se priser her