Tidligere BSV-streg skifter til Aalborg

24. juli 2019, 09.01

Benjamin Jakobsen kommer også i den kommende sæson til at prøve kræfter med Champions League. Her er han fanget i en kamp mod Flensburg-Handewitt i sidste sæson. Foto: Mads Dalegaard/Ritzau Scanpix

HÅNDBOLD Sidste sæson genoptog den tidligere Bjerringbro-Silkeborg-spiller Benjamin Jakobsen karrieren efter fire års pause, da han skrev under på en kontrakt med Skjern.

Den aftale er nu udløbet, og i stedet skifter den fysisk stærke streg til de danske mestre fra Aalborg Håndbold, der i den kommende sæson får et tætpakket kampprogram.

- Jeg er glad for chancen og ser frem til de mange spændende udfordringer. Jeg er spændt på endnu engang at prøve mig af i blandt andet Champions League, og jeg kommer til at give mig 110 procent i jagten på nye titler til Aalborg Håndbold og de mange nordjyske fans, som jeg glæder mig til at hilse på, siger Benjamin Jakobsen til klubbens hjemmeside.

Aalborg-direktør Jan Larsen er også meget tilfreds med aftalen.

- Det glæder mig, at vi kan præsentere yderligere en forstærkning til den kommende sæson. Der venter os mange store og interessante udfordringer, der blandt andet kræver en bred, dygtig og fysisk stærk trup.

- Benjamin kan fysisk begå sig på et højt internationalt niveau, og han kommer til at bidrage både forsvars- og angrebsmæssigt, lyder vurderingen fra Jan Larsen.