Stor debat i byrådssalen: Er Ikast-Brande Kommune en dårlig arbejdsplads?

Mindst 172 ansatte på kommunen har det seneste år fået det så dårligt, at de er kommet på sygedagpenge. Det får byrådet til at se indad

Udgivet:18. december 2018, 18.13

Læsetid:3 minutter

Ikast-Brande - På et tidspunkt må jeg indrømme, at jeg var lige ved at miste kontrollen der.

Sådan siger borgmester Ib Lauritsen (V) om den ophedede debat, der udspillede sig i byrådssalen mandag aften. Diskussionen gik på antallet af personer på offentlig forsørgelse i kommunen. Et enkelt tal fik samtlige partier op af stolen. Birthe Sørensen (S) åbnede.

- 172 ansatte i Ikast-Brande Kommune er lige nu på sygedagpenge. Det er tankevækkende mange på vores egne arbejdspladser, og det er slet ikke godt nok. Jeg kan simpelthen ikke sige det nok. Antallet af personer på sygedagpenge er alt for højt, sagde formanden for arbejdsmarkedsudvalget.

De 172 arbejder og bor alle i kommunen. Pendlere fra andre steder i landet, som får lønseddel med et stempel fra Ikast-Brande Kommune tæller således ikke med i opgørelsen.

Sundt arbejdsmiljø?...

Få fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk

Første måned 1 kr.

Herefter 89 kr./md.

FÅ ADGANG NU
MobilePay
Betalingskort

Allerede abonnent? Log ind

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter efter introduktionsperioden til normalpris på 89 kr. pr. måned. Opsig når du vil til udgangen af en betalingsperiode. Mindsteprisen er 1 kr.
Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 TIMER

Interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Så kan du se priser her