Sejren smuldrede: SIF måtte nøjes med et point

SIF var foran 3-1 efter forrygende kamp af Sebastian Jørgensen, men Randers FC kom tilbage og fik 3-3 på Jysk Park

Udgivet:17. oktober 2022, 20.59

Læsetid:2 minutter

Silkeborg IF’s spillerne leverede en god indsats den første time, men kørte kolde. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Peter A. Sørensen
Sportsredaktør | pas@midtjyllandavis.dk

1 år siden

FODBOLD Silkeborg IF var på vej mod en flot sejr og en andenplads hjemme på Jysk Park. Foran 3-1 mod Randers FC tegnede det lyst, men skaderne haglede ned over SIF’erne i de 90 minutter, og så endte det i stedet 3-3 i Silkeborg. Alhaji Kamara udlignede i overtiden for gæsterne.

En kold spand vand i hovedet på SIF’erne, der ellers i første halvleg - anført af Sebastian Jørgensen - leverede en glimrende indsats.

Opgøret fik en vild og underholdende start. Kampuret havde ikke rundet tre minutter, da Sebastian Jørgensen snød tre Randers-spillere med en smart detalje, og hans hårde afslutning næsten fra baglinjen snød også Randers-keeper Patrick Carlgren, der forventede en aflevering.

Den føring holdt kun i godt fem minutter, så headede Daniel Høegh bolden i nettet i den anden ende til 1-1 efter en god aflevering fra Mikkel M. Pedersen.

Kampen fortsatte med at bølge frem og tilbage med chancer i begge ender, og efter 15 minutter stod der 2-1. Et hjørnespark fra Anders Klynge blev headet i eget net af Björn Kopplin, og så var SIF foran igen.

Omkring den halve time havde Randers to store muligheder. Den største fik Edgar Babayan, men i fri position blev hans forsøg på at løfte bolden over SIF-målmand Nicolai Larsen flot reddet af keeperen.

Desværre for SIF’erne måtte Mark Brink gå ud efter en halv time med en fiberskade. I stedet kom Andreas Oggesen på banen.

Alligevel øgede SIF-føringen efter knap 43 minutter. I et hurtigt kontraangreb stak Kasper Kusk bolden frem til Sebastian Jørgensen, og SIF-spilleren var knivskarp, da han løftede bolden over Carlgren og i nettet til 3-1.

SIF skiftede i pausen Kasper Kusk ud. Kusk var syg i dagene i Bukarest, og i stedet fik Mads Kaalund chancen.

I anden halvleg var spillet fortsat opløftende. Desværre for SIF’erne fortsatte skaderne med at ramme hjemmeholdet. Efter en time gik Lukas Engel ud med det, der også lignede en fiberskade, og det begyndte at tære på SIF-holdet.

Kort efter var en ustyrlig Sebastian Jørgensen dog tæt på sin tredje scoring, da han med højrebenet hamrede bolden på underkanten af overliggeren. Men bolden sprang i spil igen.

I stedet reducerede Randers FC, da Marvin Egho i to omgange fik bolden i nettet.

Det gav gæsterne blod på tanden, og efterfølgende måtte Nicolai Larsen diske op med en stor redning.

Kampens udvikling fik Kent Nielsen til at sende Robert Gojani og Tonni Adamsen på banen, mens Nicklas Helenius og Anders Klynge kom ind.

Kampen var fortsat jævnbyrdig, og i overtiden kom udligningen. Joel Felix forsøgte at cleare en situation i feltet ved at heade tilbage til sin keeper. Den blev ikke nøjagtig nok, så Nicolai Larsen måtte halvklare tilbagelægningen, som i stedet endte hos indskiftede Alhaji Kamara, der sente bolden i nettet til 3-3.