Skytteforening vandt DM-medaljer

De seneste to weekender har der været DM for unge og voksne skytter - Ry-Emborg Skytteforening fik to medaljer med hjem fra mesterskaberne

Udgivet:22. marts 2023, 08.45

Læsetid:1 minut

Jessica Vejby Fredgaard og Mark Bødstrup Rasmussen tog medaljer med hjem fra DM i skydning. Foto: Ry-Emborg Skytteforening

2 måneder siden

RY DGI’s skydebaner i Vingsted ved Vejle har de seneste to weekender lagt grund til danmarksmesterskaberne i skydning. Her var Ry-Emborg Skytteforening repræsenteret - og det blev til medaljer for klubbens medlemmer.

Medaljerne kom i den seneste weekend, hvor de voksne skød med cal. 022-pistoler.

Mark Bødstrup Rasmussen vandt en sølvmedalje i Voksen klasse 3 for 2-håndsskytter. Derudover var Jessica Vejby Fredgaard med til at vinde en bronzemedalje med DGI Østjyllands landsdelshold. Hun var udtaget til landsdelsholdet, da hun havde fået en 4-plads individuelt i Junior klassen.

Resten af skytterne til voksen-DM fra Ry-Emborg Skytteforening kæmpede med niveauet og kun én øvrig skytte kvalificerede sig til den egentlige mesterskabsskydning - nemlig Ivan Jensen.

Det endte med en 19.-plads for ham.

Weekenden forinden var der ungdomsmesterskaber i cal .22-riffelskydning. Her deltog Ry-Emborg Skytteforenings Børne-Junior-hold.

I børneklasse 2 stillede foreningen med fire skytter, men konkurrencen var hård, og det endte med en samlet 13.-plads i holdkonkurrencen.

Det har været en god sæson for børneklasse 2-holdet, hvor de har vundet deres klasse i omegnsturneringen i DGI Østjylland.

Børneklasse 3 havde to skytter i top 10 - nemlig Sigurd Elbeck som nummer 9 og Mikkel Rothmann Blois på den efterfølgende placering.

Indlæser debat