Lars Lilholt spiller i Inside

10. september 2020, 07.57

Billetsalget begynder i dag, torsdag 10. september. Foto: Jakob Stigsen Andersen

HAMMEL For første gang nogensinde optræder Lars Lilholt i Inside den 13. november.

Her kan man opleve en nærverende, intim og musikalsk oplevelse, hvor Lilholt er alene på scenen kun bevæbnet med sine tre Martinguitarer.

Publikum kan glæde sig til genhør med sange fra Lilholts kæmpestore bagkatalog, krydret med personlige og underholdende fortællinger fra det efterhånden lange liv, der ligger bag.

»Lars Lilholt Solo« optræder i november og december på en række spillesteder rundt i landet, heriblandt i kulturhuset i Hammel, og årstiden betyder, at han også vil spille nogle af sine julesange live, eksempelvis »Jul i Ingenmandsland«.

- Den handler om soldaternes separate julefred på vestfronten i 1914. Og sangen »Julenat i Betlehem«, som er inspireret af mit genbesøg i Betlehem for nogle år siden. Min tekst til denne sang hænger stadig på den palæstinensiske side af den separations mur, der i dag omkranser den smukke gamle by Betlehem, fortæller Lilholt, der sang sangen på DR1 juleaften sidste år.

Udover julesangene kan publikum se frem til at høre både gamle, men også nye numre, skrevet under coronanedlukningen. Det er sange som Lilholt og hans band udgiver 14. marts 2021.

I kulturhuset Inside glæder man sig over besøget, og det oplyses, at alle nødvendige forholdsregler tages i forhold til corona. Der er et begrænset antal billetter. Billetsalget begynder i dag. BEC