Stjær får lov til at afprøve nyt hal-samarbejde

Skolen og hallen lægges sammen i en forsøgsperiode på to år - målet er at større lokal beslutningskraft og bedre haludnyttelse

17. marts 2017, 09.14

Formand for Stjærskolens bestyrelse Kristian Kilt glæder sig over opbakningen til det nye halsamarbejde. Foto: Kenneth Lynghøj.

STJÆR Stjær får efter alt at dømme lov til at afprøve ideen om et nyt samarbejde mellem Stjær Hallen og Stjærskolen. I hvert fald, hvis det står til politikerne i både Børne- og Undervisningsudvalget og Kultur- og Fritidsudvalget.

Samarbejdet mellem hallen og skolen er en vigtig del af en større vision om en slags landsby-center - også kaldet Stjær Kulturkraftværk.

Hallen administreres i dag af Idrætsområde Skanderborg. Med det nye samarbejde håber man at brugere kommer tættere på beslutningerne, og at få en udnyttelse af hallen samt større påpasselighed i forhold til inventaret. Samtidig håber man, at det kan give bedre økonomi og drift.

- Vi er spændte og glade for, at politikerne bakker op om at gøre et forsøg og se om der er hold i visionen - og om lokal beslutningskraft også giver større ejerskab og mere liv, siger formand for skolebestyrelsen på Stjær Skole, Kristian Kilt .

Samme tilbud som alle andre...