Mindeord: Jens Martin var gjort af noget helt særligt

Jens Martin Thomsen var teknisk chef hos Trescal i Silkeborg

29. oktober 2020, 12.45

Jens Martin Thomsen døde pludseligt i sidste uge, mens han var på arbejde. Han blev blot 56 år.

MINDEORD: Fra kollegerne hos Trescal Danmark på Mads Clausens Vej i Silkeborg har vi modtaget følgende mindeord over Jens Martin Thomsen, Grauballe:

Det er med stor sorg vi må erkende, at vores dejlige og dygtige kollega, Jens Martin, ikke længere er iblandt os.

Det var en meget ung og nygift Jens Martin, der i sin tid startede hos Arepa, i dag Trescal. Der gik dog ikke lang tid, før man fandt ud af, at han var gjort af noget helt særligt, og han har gennem de seneste næsten 30 år haft en stor del af æren for det høje faglige niveau i virksomheden. »Vi må hellere lige spørge Jens Martin« har været en helt almindelig afslutning på faglige diskussioner, når vi var i tvivl, om vores egen faglighed slog til. Hvis Jens Martin havde sagt god for en løsning, vidste vi, at vi var på sikker grund.

Det var dog ikke kun fagligt, at Jens Marin satte et stort præg på vores arbejdsplads. Også når det gjaldt sociale arrangementer med kollegerne, var han altid klar til at deltage med alt, hvad han havde. Han var ikke den, der »førte sig frem«, men hans store empati og lune humor gjorde, at alle følte sig godt tilpas i hans selskab. Havde man brug for praktisk hjælp eller et godt råd, gik man aldrig forgæves til Jens Martin. Han havde en utrolig evne til at tage sig tid og være nærværende, uanset hvor mange opgaver, der kunne presse sig på.

Vi, der kendte ham godt, har på sidelinjen fået lov at følge med i hans privatliv, hvor ikke mindst glæden og stoltheden over hans tre børn, Jannie, Lotte og Jesper, fyldte meget, ligesom vi aldrig var i tvivl om, at hustruen Birthe var hans anker i tilværelsen.

For dem bliver sorgen og savnet ekstra tungt at bære - vi sender alle vores bedste tanker til dem.

Æret være Jens Martins minde.