Ans

Flere faciliteter ved Ans Søbred

15. maj 2020, 07.54

Det er blevet nemmere at komme op og ned af vandet i Tange Sø.

ANS I 2015 indviede Ans IF Søsport nyt klubhus ved Ans Søbred som samlingspunkt for sejlsport, kano, kajak, surf, sup og polo kajak.

I 2016 var Ans IF søsport primos motor i udvidelsen af det ny badeanlæg ved Ans Søbred med ny badebro, rutschebane og beachvolley.

Nu er der blevet udvidet med flere faciliteter ved Ans Søbred. I de sidste to-tre år er der blevet arbejdet med udvidelse af badebroen, så der bliver mere plads til badegæsterne. Ny badestige er lavet, så det bliver lettere at komme i vandet og op igen. Bord og bænke er installeret i bålhytten, og der er etableret ny bro ved søsport til afløsning af en gammel bro. Endelig er der blevet lavet et springvand. De samlede investeringer løber op i 400.000 kroner.

- Projektet er lavet for at udbygge Ans Søbred til glæde for borgerne i Ans og omegn, samt for de turister der besøger området på tur langs Gudenåen eller på vandring via trækstien, fortæller formanden for Ans IF Søsport, Jørgen Nielsen.

Afdelingen er ikke færdig endnu.

- Vi afventer stadig de sidste tilladelser til etablering af en vandlegeplads, siger formanden for Ans IF, Jørgen Nielsen. Ovennævnte udvidelser er blevet muligt med tilskud og sponsorater samt frivilligt arbejde. Der har desuden været hjælp fra lokale virksomheder som uden betaling har hjulpet med diverse gøremål. mh

Borde og bænke er kommet til i bålhytten.
Der er blevet en ny bro som afløsning for den gamle.