Efterlyst smykketyv bag endnu et tyveri

Den tricktyv, der stjal fra Wienberg Guld & Sølv i Silkeborg, har også været på spil i Skive, vurderer politiet

11. juli 2019, 10.20

Foto: Martin Ballund

SILKEBORG Den efterlyste mand, som har stjålet to guldkæder til en værdi af 15.000 kroner i Wienberg Guld & Sølv på Søndergade i Silkeborg, er nu også mistænkt for et tyveri i Skive.

Også her gik det ud over en smykkebutik, hvor et guldarmbånd til en værdi af cirka 20.000 kroner blev stjålet ved et tricktyveri, hvor personalet bagefter kunne se på overvågningsbilleder fra butikken, hvordan det var foregået.

Det er Midt- og Vestjyllands Politi, der har set på overvågningsbillederne fra de to smykkebutikker og ud fra det vurderer, at tyven fra Silkeborg er identisk med ent af de to tyveknægte, der var på spil i Skive i mandags.

Tricktyveriet i smykkebutikken på Søndergade i Silkeborg fandt sted dagen efter - nemlig i tirsdags.

Politiet efterlyser begge tyve og har foreløbig fået to tip i sagen, hvor den ene lyder på, at de onsdag er set på en tankstation ved motorvejen tæt ved Bramdrupdam ved Kolding.

Smykketyven i Silkeborg beskrives som sydeuropæisk af udseende, 30-35 år gammel, 170-175 centimeter høj, spinkel af bygning med kort brunt hår og iført en sort ruskindsjakke og sorte bukser på gerningstidspunktet.

Har man oplysninger i sagen, så må man meget gerne kontakte Midt- og Vestjyllands Politi på telefon 114.