Min krop sagde »fuck dig, Heidi«

Bikinifitness gjorde Heidi Christine Nielsen syg og kastede hende ud i en lang kamp mod overspisning, stress og depression. I dag er hun rask og accepterer sin krop igen

Udgivet:27. december 2017, 13.05

Læsetid:6 minutter

SILKEBORG - De så helt vilde ud i hovedet, når jeg fortalte, at jeg skulle tabe mig. De spurgte, om jeg ikke skulle have noget smør. Da jeg så begyndte at spise smør igen, var de glade. Det var det hårdeste. At folk ikke kunne forstå det. De syntes, jeg var småtosset.

Men det var Heidi Christine Nielsen fra Silkeborg ikke. Hun havde det godt, og hun glædede sig til den bikinifitness-konkurrence, hun havde forberedt sig på i månedsvis.

- Jeg har altid døjet med dårligt selvværd og selvtillid, og derfor var det en stor udfordring at stå på en scene foran mange mennesker. Det rykkede ved en personlig grænse, forklarer den 39-årige silkeborgenser, som dengang var 34.

Heidi Christine Nielsen forbereder sig ved at gå på diæt et halvt år før konkurrencen. Og hun har en markant fordel på baggrund af sit job som kostvejleder og personlig træner. Derfor ændrer hendes trænings- og kostvaner sig heller ikke synderligt.

Heidis venner og familie støtter hende. Men de er bekymrede og forstår ikke, at den i forvejen spinkle kvinde skal tabe sig ydereligere.

Fedtprocent på 7...

Få fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk

Første måned 1 kr.

Herefter 89 kr./md.

FÅ ADGANG NU
MobilePay
Betalingskort

Allerede abonnent? Log ind

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter efter introduktionsperioden til normalpris på 89 kr. pr. måned. Opsig når du vil til udgangen af en betalingsperiode. Mindsteprisen er 1 kr.
Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 TIMER

Interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Så kan du se priser her

Mere fra temaet

Se flere

Mest læste

Sport

Se flere

Mest læste på Midtjyllands Avis

Af samme forfatter

Se flere

Af samme forfatter

Se flere