Jannie og de danske lædermænd

Journalist Jannie Holm Andersen fra Linå har brugt år på at komme helt tæt på læderbøsserne i Aarhus og er nu klar med bogen om »De danske lædermænd«

Udgivet:04. april 2019, 20.00

Læsetid:5 minutter

KULTUR Det har taget mange år for journalist - og nu også forfatter - Jannie Holm Andersen fra Linå at nå frem til den dag, hvor hendes bog »De danske lædermænd« udkommer.

Det gør den fredag, hvor udgivelsen bliver markeret med en bogreception i bøsseklubben SLM i Aarhus.

Idéen til bogen opstod for over 20 år siden og de seneste fem-seks år har Jannie Holm Andersen arbejdet sig længere og længere ind i miljøet i og omkring klubben, hvor machomænd i læder dyrker rå sex med hinanden.

- Sidst i 1990'erne boede jeg i en lejlighed lige ved siden af klubben og jeg lagde jo mærke til de her motorcykelmænd i lædertøj, der kom i klubben. Jeg syntes, at det var vildt spændende, at der var sådant et sted, hvor meget maskuline bøsser mødtes, og jeg kunne ikke lade være med at forestille mig, hvad der mon foregik indenfor. Jeg havde en del bøsservenner i min omgangskreds, men ingen som de her lædermænd, fortæller hun.

Legitim lejlighed...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind