Orla Madsen parkerede på skinnerne: Oversigtsforholdene er for dårlige

Mindst to biler er indenfor den seneste måned kørt ind på jernbaneskinnerne i stedet for at dreje til højre ad Jernbanevej

26. februar 2021, 11.45

Der er sat et jernhegn op for at omkranse byggepladsen på hjørnet af Jernbanevej og Frederiksberggade. Nogenlunde samme type hegn står på den anden side af Jernbanevej - mod jernbaneskinnerne - og kan også ses, når man kommer kørende fra midtbyen og skal svinge til højre ad Jernbanevej. - Derudover står selve vejskiltet tæt på skinnerne, så man skal køre forbi vejskiltet før man kører ind på Jernbanevej. Desuden er de store bygninger på hjørnet revet ned, så forholdene ser anderledes ud. Denne samlede cocktail gør det svært at orientere sig, når det er mørkt, konstaterer Orla Madsen. Foto: Jakob Stigsen Andersen.

SILKEBORG Det var de længste minutter i Orla Madsens liv, da han en mørk og regnfuld aften sad fast med sin bil på jernbaneskinnerne ved Frederiksberggade i Silkeborg.

Orla Madsen kom kørende fra midtbyen og drejede en postgang for tidligt, så han kørte ind på skinnerne - i stedet for ind ad Jernbanevej.

I seks minutter var han igennem på telefonen til politiet, og i hvert sekund frygtede han, at bilen...

Læs denne artikel

- og alle andre på Midtjyllands Avis fra kun 1 krone

24 Timer

DIGITAL adgang i 24 TimerAdgang til alle artikler i 24 timer

Digital

Fuld DIGITAL adgang

Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

Adgang til e-avis arkivet

Adgang til Forum Søndag

Adgang til fordele hos Læserklubben