Kransekager - smager godt hele året

Kransekager er dekorative og kan serveres ved mange lejligheder - og så kan de laves i god tid og lægges på køl eller fryses ned

Udgivet:27. december 2019, 16.15

Læsetid:7 minutter

Klassiske kransekager. Foto: Rikke Westesen

Klassiske kransekager (cirka 15 styk)

Tænd ovnen på 210 grader.

Kom æggehvider og sukker i en skål, og varm det op over vandbad, indtil sukkerkrystallerne er helt smeltede. Kør det sammen med marcipanen i en røremaskine. Fyld kransekagemassen i en sprøjtepose...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb enkeltdags adgang Klik her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind