Medie: SIF-spiller afhørt af politiet

Nicolai Vallys bekræfter over for B.T., at han i oktober blev afhørt i matchfixingsag fra FC Roskilde

13. februar 2020, 07.30

23-årige Nicolai Vallys er blevet afhørt af politiet som led i efterforskningen af matchfixingsagen fra FC Roskilde. Foto: Martin Ballund

FODBOLD SIF-spilleren Nicolai Vallys er blevet afhørt af politiet i forbindelse med efterforskningen af en mulig matchfixingsag i FC Roskilde. Det skriver B.T.

Den tidligere Roskilde-spiller bekræfter afhøringen i et interview med mediet, hvor Nicolai Vallys samtidig understreger, at han tror på spillernes uskyld.

- Jeg blev i slutningen af oktober afhørt af politiet over telefonen. Som jeg forstår det, skulle alle fra holdet afhøres. Politimanden spurgte mig, hvad truppens tanker var om sagen. Jeg vil blive meget overrasket, hvis nogle af de spillere, jeg har været på hold med, er involveret. Det nægter jeg lidt at tro på, og jeg håber det i hvert fald heller ikke, siger Nicolai Vallys til B.T.

Sagen omhandler påstået matchfixing i 2019, hvor spillere fra den daværende Roskilde-trup mistænkes for bevidst at påvirke resultatet af enkelte kampe i 1. division med økonomisk gevinst for øje.