Leder: Velkommen til Sport Silkeborg

3. juli 2021, 08.05

Foto: Jakob Stigsen Andersen

På redaktionen elsker vi den lokale sport - både når det kommer til at se på den, diskutere den og jo i høj grad at skrive om den.

Selv om vi er et voksent mediehus med over 160 år på bagen, skal vi naturligvis også følge med tiden og kunne tilbyde vores unikke, lokale journalistik på nye og tidssvarende måder.

Så hold dig ikke tilbage. Vi håber, at du vil med på rejsen og forme Sport Silkeborg til det bedste lokale sportssite i landet

Hans Krabbe i dagens leder

Derfor har Midtjyllands Avis sat sig for at skabe det bedste lokale, digitale sportssite i landet. Og vi vil gøre det med skarp, relevant nyhedsdækning, holdninger og analyser. Og ikke mindst bidrag fra dig som sportsinteresseret læser.

Derfor lancerer vi på mandag Sport Silkeborg. Et udelukkende digitalt sportssite, hvor vi samler vi nyheder, analyser, portrætter og reportager og præsenterer dem i et nyt, indbydende design. Journalistikken bliver leveret af Midtjyllands Avis’ passionerede sportsjournalister Michael Helligsø, Mathias Hove Andersen og Kim Simmelsgaard. En rutineret trio, der kender klubberne og spillerne indgående, og som bringer dig tættere på end alle andre medier, når dit hold skriver historie.

Men vi vil også meget gerne høre din stemme fra lægterne. Det kan være, at du har nogle brændende spørgsmål til en cheftræner op til et stort interview. At du undrer dig over noget, som trænger til, at vi belyser det. Eller at du har en idé til en artikel, som mangler at blive skrevet. Måske vil du bare gerne udtrykke din holdning til taktikken på banen. Eller kommentere på SIFs seneste opgør i Superligaen i fodbold.

Vi tror, at jeres viden og lidenskab kan være med til at skabe endnu bedre indhold. Derfor vil vi løbende udgive artikler, hvor vi opfordrer jer tilhængere og fans til at give jeres besyv med i kommentarsporet.

Sport Silkeborg er endnu ikke færdigt. Vi fortsætter over sommeren med at udvikle på sitet.

Men allerede nu er du mere end velkommen til at give din holdning til sitet og vores journalistik til kende. Det kan enten gøres ved at skrive til vores redaktionsmail, hive fat i journalisterne eller i kommentarsporet på de artikler, hvor vi vil høre din mening. På den måde hjælper du med til, at vi bliver skarpere, når det kommer til at levere de bedste nyheder og analyser fra sporten i vores område.

Så hold dig ikke tilbage. Vi håber, at du vil med på rejsen og forme Sport Silkeborg til det bedste lokale sportssite i landet.

Velkommen til Sport Silkeborg - det nye site til dig, der vil vide alt om Silkeborg IF, BSH, Silkeborg-Voel og hvad der ellers rører sig af sport i området.

Tjek sitet her fra mandag morgen: sportsilkeborg.dk

Indlæser debat...