Revisionshuset Tal & Tanker kaprer Jesper Setov

Revisor og partner Per Krogh stopper i bestyrelsen på Stagehøjvej i Silkeborg

22. maj 2020, 12.45

Jesper Setov: - Jeg har fulgt Tal & Tanker en del år, og de har været gennem en imponerende udvikling og er i dag en virksomhed med en solid platform med meget dygtige og motiverede medarbejdere og med nogle sunde værdier - som samarbejdspartner, som virksomhed og som arbejdsplads. Foto: Martin Ballund

JOBNYT: Jesper Setov, tidligere administrerende direktør hos Nordic Sense A/S i Silkeborg, er ny bestyrelsesformand i Revisionshuset Tal & Tanker på Stagehøjvej i Silkeborg.

- Tal & Tanker agerer i en branche, som i de kommende mange år vil udvikle og forandre sig, hvilket vil betyde mange nye muligheder for os. Jeg er derfor både glad og stolt over at komme med om bord, og jeg glæder mig til, sammen med bestyrelse og ledelse, at fortsætte udviklingen, udnytte vores potentiale og realisere vores ambitioner, siger Jesper Setov.

Han afløser partner i revisionshuset, Per Krogh, som har besluttet at udtræde af bestyrelsen og således også som formand.

Lars Fruensgaard Lundtoft er direktør i Revisionshuset Tal & Tanker.

Han takker afgående formand Per Krogh for en stor indsats.

- At være bestyrelsesformand er tidskrævende, og derfor har jeg fuldt ud respekt for Per Kroghs ønske om at koncentrere sig om sine øvrige opgaver og kunder. Jesper Setov kommer med mange års ledelses- og bestyrelseserfaring fra vidt forskellige brancher og med forskellige ejerstrukturer og med forskelligt fokus, problemstillinger og vilkår. Jeg har derfor tiltro til, at Jesper Setov foruden at varetage det formelle ansvar kommer til at bidrage med tanker, idéer og sparring, udtaler Lars Fruensgaard Lundtoft.

Per Jensen er partner og bestyrelsesmedlem i det lokale revisionsfirma.

- Med mit kendskab til Jesper Setov får vi en engageret medspiller om bord, som kan være med til at sikre, at vi fastholder fokus på at navigere strategisk og ledelsesmæssigt. Jesper Setov køber ind på vores værdisæt, og det er vigtigt for os, men han kommer også med nogle nye perspektiver i forhold til vores muligheder i fremtiden, udtaler Per Jensen.

Jesper Setov er tillige formand for bestyrelsen i Nordic Sense A/S efter, at han i april overdrog direktørposten til sin afløser, Poul Mark.