Tak - det overgik min fantasi

24. november 2021, 11.40

VALGET Et ydmygt og overvældet tak til hver og en af de 7.785 silkeborgensere, der stemte på mig til regionsrådsvalget.

14.716 personlige stemmer, det næsthøjeste i regionen og den 9. højeste procentandel af stemmerne i hele landet (2,1%).

Det er langt flere end antallet af kontakter i min telefonbog og venner på Facebook.

Jeg vil bruge min stemme i regionsrådet til, at sætte fokus på:

- arbejdsmiljøet, så medarbejderne i vores sundhedsvæsen fløjter på vej til arbejde, bl.a. ved at afskaffe den management by fear lederstil, der har vundet indpas i Region Midt de seneste år.

Og ikke mindst at sikre "Silkeslottet" får fair play hele vejen igennem og stoppe politiserende embedsmænd, der har planer om at lukke sygehuset »bag ryggen« på politikerne og befolkningen

Ulrich Fredberg (V)

- at de praktiserende læger får langt bedre muligheder for at henvises direkte til relevant undersøgelser, så der kan stilles hurtigere kræftdiagnoser, hvilket redder liv og samtidig sparer ressourcer og aflaster personalet på sygehusene.

- at Region Midt i lighed med alle andre regioner har en lægefaglig koncerndirektør blandt de tre i direktionen. Mange fatale beslutninger dokumenterer desværre de manglende faglige kompetencer i direktionen.

Læs også
Hård vælgerlussing til Kühnau
Abonnement

Og ikke mindst at sikre Silkeslottet får fair play hele vejen igennem og stoppe politiserende embedsmænd, der har planer om at lukke sygehuset »bag ryggen« på politikerne og befolkningen. Det vil kræve at sygehuset får egen hospitalsledelse igen (som de har haft med stor succes fra 1902 til 2011). En leder i Dagens Medicin skrev engang: »Fanden har skabt flermatrikelledelse«.

Læs også
Leder: Silkeborgs tredje mand i regionen

Tak til alle jer, der har været med til at bakke op om sygehuset, har skrevet læserbreve, facebookopslag, eller blot italesat opbakningen til sygehuset. Det er en væsentligt forklaring på, at gavlbyggeriet nu endelig færdiggøres, og at det næppe sker igen, at regionen laver og vedtager en 9-års plan, hvor der hvert år står 0 kroner ud for Silkeborg.

Indlæser debat