SIF udlejer målmand til 1. divisionsklub

23-årige Oscar Hedvall bliver genforenet med Michael Hansen i Fredericia

Udgivet:22. januar 2022, 11.36

Læsetid:1 minut

Oscar Hedvall skal spille foråret i FC Fredericia. Foto: Martin Ballund

Michael Helligsø
Sportsjournalist| mih@midtjyllandsavis.dk

FODBOLD For tre år siden gav den daværende SIF-træner Michael Hansen debut til den unge målmand Oscar Hedvall, der dengang var med til at spille klubben op i Superligaen.

Nu genfores de to i 1. divisionsklubben FC Fredericia, hvor Michael »Handske« Hansen i mellemtiden er blevet cheftræner.

SIF har nemlig valgt at udleje 23-årige Oscar Hedvall til FC Fredericia for resten af sæsonen, da han har brug for kamptræning efter at være vendt tilbage fra en korsbåndsskade.

Dermed er der udsigt til, at hollandske Stan van Bladeren i SIF fortsat skal være gardering for førstekeeper Nicolai Larsen.

- Det er gået stærkt fremad, og Oscar er et rigtig godt sted lige nu, hvor han er kampklar og på vej mod sit gamle topniveau, siger sportschef Jesper Stüker.

- Vi er selv godt dækket ind på målmandsposten i SIF, og for Oscar er det uden tvivl en attraktiv mulighed at skulle hjælpe et tophold i NordicBet Ligaen her i foråret, hvor han kan blive matchet på et højere niveau, end det ser ud til at være muligt i SIF.

- Så det er en god løsning for alle parter, og vi glæder os til at følge hans udvikling i Fredericia, siger Jesper Stüker.

Læs også
Tilbagevendt SIF-keeper afviser ikke udlejning Tilbagevendt SIF-keeper afviser ikke udlejning
Læs også:
Tilbagevendt SIF-keeper afviser ikke udlejning

Ved vinterpausen ligger Fredericia nummer fem i 1. division. Oscar Hedvall er hentet til klubben som erstatning for målmanden Alexander Nybo, der er vendt hjem til barndomsklubben Randers.

- Vi kender Oscar godt, og Michael kender ham rigtig godt. Vi er rigtig glade for, at vi kunne komme til enighed med Silkeborg om en aftale. Hvis vi ikke havde haft en fuldgod erstatning for Nybo, havde vi ikke sluppet ham nu, siger FC Frecericias direktør Stig Pedersen til Fredericia Dagblad.

Læs også
Kamp om SIF-buret til foråret Kamp om SIF-buret til foråret
Læs også:
Kamp om SIF-buret til foråret