Skolernes Nytårskoncert: Sange om superhelte fløj mod nye højder

Sangen om luftens helte slutter med strofen: »Det skal nok gå«. Og det gjorde det i den grad tirsdag eftermiddag i Jysk Musikteater. Skolernes Nytårskoncerter når nye højder med superheltemusik og talentfulde musikere

Udgivet:16. januar 2019, 12.30

SILKEBORG »Kender I James Bond, Pink Panther og Indiana Jones?«

Konferencier og skuespiller Kim Brandt fik et rungende ja til det spørgsmål, han stillede de mange 10- til 12-årige skoleelever, der var mødt op i Jysk Musikteater tirsdag eftermiddag for at overvære en af Skolernes Nytårskoncerter.

Få sekunder efter gik det store orkester i gang med de legendariske 007-toner. Senere fyldte intro-melodierne til både Pink Panther og Indiana Jones salen.

Det var gennemført - ligesom årets tema om superhelte.

- Det er altid godt at have et bredt tema. Der findes et hav af gode superheltesange, som børnene kender. Men samtidig er målet også at præsentere publikum for noget nyt, de ikke kender eller hører i hverdagen. Derfor får de også kendskab til klassisk musik og jazz, siger tovholder og lærer på Den Kreative Skole, Søren Kristian Frydenlund-Vad.

Voice Junior-deltager sang...

Få fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk

Første måned 1 kr.

Herefter 89 kr./md.

FÅ ADGANG NU
MobilePay
Betalingskort

Allerede abonnent? Log ind

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter efter introduktionsperioden til normalpris på 89 kr. pr. måned. Opsig når du vil til udgangen af en betalingsperiode. Mindsteprisen er 1 kr.
Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 TIMER

Interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Så kan du se priser her

Mest læste

Kultur

Se flere

Mest læste på Midtjyllands Avis

Af samme forfatter

Se flere

Af samme forfatter

Se flere