Skolernes Nytårskoncert: Sange om superhelte fløj mod nye højder

Sangen om luftens helte slutter med strofen: »Det skal nok gå«. Og det gjorde det i den grad tirsdag eftermiddag i Jysk Musikteater. Skolernes Nytårskoncerter når nye højder med superheltemusik og talentfulde musikere

Udgivet:16. januar 2019, 12.30

SILKEBORG »Kender I James Bond, Pink Panther og Indiana Jones?«

Konferencier og skuespiller Kim Brandt fik et rungende ja til det spørgsmål, han stillede de mange 10- til 12-årige skoleelever, der var mødt op i Jysk Musikteater tirsdag eftermiddag for at overvære en af Skolernes Nytårskoncerter.

Få sekunder efter gik det store orkester i gang med de legendariske 007-toner. Senere fyldte intro-melodierne til både Pink Panther og Indiana Jones salen.

Det var gennemført - ligesom årets tema om superhelte.

- Det er altid godt at have et bredt tema. Der findes et hav af gode superheltesange, som børnene kender. Men samtidig er målet også at præsentere publikum for noget nyt, de ikke kender eller hører i hverdagen. Derfor får de også kendskab til klassisk musik og jazz, siger tovholder og lærer på Den Kreative Skole, Søren Kristian Frydenlund-Vad.

Voice Junior-deltager sang...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind