Overraskelse: Silkeborg-træner stopper

Overraskende udvikling i Silkeborg-Voel. Cheftræner Jakob Andreasen træder tilbage til sommer for at hellige sig direktørjobbet i klubben

Udgivet:20. februar 2023, 10.50

Læsetid:1 minut

Jakob Andreasen bliver direktør. Foto: Ole Nielsen

Peter A. Sørensen
Sportsredaktør | pas@midtjyllandavis.dk

HÅNDBOLD Silkeborg-Voel KFUM skal have ny cheftræner.

Efter 17 år på posten stopper Jakob Andreasen overraskende til sommer, hvor han i stedet skal varetage jobbet som direktør i klubben. Lige nu passer han begge job.

- Det bliver simpelthen for stressende at være træner i Voel og ikke kunne lægge tingene fra mig. Så vil jeg hellere gå all-in på at være i klubben og organisationen og overlade trænerstafetten til et nyt team. Jeg føler, at jeg kan aflevere holdet med stor ro på grund af den organisation og det hold, vi har. Vi har et fantastisk set-up, mener Jakob Andreasen.

Ny træner snart på plads

Der sættes navn på den nye træner tirsdag aften, hvor Silkeborg-Voel møder Team Esbjerg i Jysk Arena.

Læs også
<span>Overraskelse:</span> Silkeborg-træner stopper <span>Overraskelse:</span> Silkeborg-træner stopper
Læs også:
Overraskelse: Silkeborg-træner stopper

Ifølge avisens oplysninger er den tidligere assistent i klubben, Peter Schilling Laursen, et varmt navn som afløser for Jakob Andreasen, mens assistenttræner Klaus Thomsen sandsynligvis bliver på posten.

- Jeg vil ikke tale om navne, men der er rigtig mange trænere i Danmark og udlandet, der gerne vil være træner her. Så vi sætter et fantastisk trænerteam sammen, og vi henter et erfarent menneske ind med kendskab til klubben, siger Jakob Andreasen.

Indlæser debat