SIF-fans: Ok at råbe efter spillere

Hvad kan man tillade sig at råbe efter spillere og dommere på et stadion? Vi spørger to SIF-fans, der begge trækker en klar grænse ved racisme og homofobi

Udgivet:29. maj 2019, 15.00

Læsetid:4 minutter

Fodbold Et fodboldstadion er et frirum, hvor det for tilskuerne er tilladt at komme med udbrud, man ikke nødvendigvis vil bruge i ude den virkelige verden.

Sådan lyder det fra to indkarnerede Silkeborg IF-fans, der ikke er bange for at åbne munden fra lægterne, og 37-årige Christian Ditlev kan endda finde på at råbe grove ord efter spillere fra sit eget hold.

- Så længe det går på det fodboldmæssige og ikke det personlige, og at det går på de aktioner, de laver i kampene, synes jeg, det er okay.

- Men det skal ikke være sådan, at man buh'er hver gang, de er i nærheden af bolden, som man ser nogle steder. Så risikerer man at ødelægge dem. Specielt de unge, der måske er lidt nervøse, siger Christian Ditlev, der bor i Aarhus og er nu er jobsøgende erhvervsjurist.

Den passionerede fan er blevet en kultfigur, siden han i et tv-klip langede ud efter SIF-anfører Dennis Flinta. De ord fortryder han ikke.

- Det kan jeg fuldstændig stå inde for i dag, for jeg mente virkelig, at han ikke havde niveau til mere end Silkeborg. Han kostede et mål efter fem minutter, og han havde lige sagt, at han var for god til at spille i 1. division, siger Christian Ditlev, der også har haft riven ude efter den tidligere SIF-angriber Gustaf Nilsson.

Mere mild med årene...

Få fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk

Første måned 1 kr.

Herefter 89 kr./md.

FÅ ADGANG NU
MobilePay
Betalingskort

Allerede abonnent? Log ind

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter efter introduktionsperioden til normalpris på 89 kr. pr. måned. Opsig når du vil til udgangen af en betalingsperiode. Mindsteprisen er 1 kr.
Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 TIMER

Interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Så kan du se priser her

Mere fra temaet

Se flere

Mest læste

Sport

Se flere

Mest læste på Midtjyllands Avis

Af samme forfatter

Se flere