BSH-træner i spidsen for U18-landsholdet

Simon Sørensen, der er assistenttræner i Bjerringbro-Silkeborg, har fået ny opgave under Dansk Håndbold Forbund

14. september 2021, 10.39

BSH-assistenten Simon Sørensen, der i sommer afsluttede forløbet med U21-landsholdet, fortsætter som ungdomslandstræner for U18-landsholdet, mens han samtidig overtager ansvaret for herrernes udviklingstrup. Foto: BSH

HÅNDBOLD Simon Sørensen, der er ny som assistenttræner i BSH, afsluttede i løbet af sommeren sine opgaver med U21-landsholdet, der satte punktum med to landskampe mod Sverige.

Nu bliver han i stedet ungdomslandstræner for det danske U18-landshold.

Den 34-årige træner glæder sig til nye opgaver med de danske drenge.

- Jeg ser det som et stort privilegium, når jeg nu igen får muligheden for at arbejde med de dygtigste spillere på en årgang.

- Det blev desværre kun til en enkelt slutrunde for mig med U21-landsholdet grundet covid-19, så nu glæder jeg mig ekstra meget til at starte på et nyt forløb med gode træningstimer og store oplevelser, siger Simon Sørensen til Dansk Håndbold Forbunds hjemmeside.

Læs også
Ny assistenttræner i BSH er blevet genforenet med Nikolaj Øris
Abonnement

Udover arbejdet som U18-træner overtager Simon Sørensen ansvaret for udviklingstruppen på herresiden efter assistenttræneren for herrelandsholdet, Henrik Kronborg.

- Jeg glæder mig til, at jeg forhåbentlig kan hjælpe den her gruppe af spillere tættere på A-landsholdet. Samtidig ser jeg også frem til koordineringen med Nikolaj Jacobsen og Henrik Kronborg, klubberne og Team Danmark.

- Spillerne får stillet nogle stærke ressourcer til rådighed, der sammen med vores vejledning gerne skulle hjælpe med at udvikle dem som håndboldspillere og mennesker, siger Simon Sørensen til forbundets hjemmeside.

Læs også
BSH-træner om ny assistent: Han kan tilføre holdet meget
Abonnement

Indlæser debat...