Dagens smittetal: Seks er testet positive

12. august 2020, 14.04

Mange bliver fortsat testet på Kejlstrupvej i Silkeborg. Foto: Martin Ballund

SILKEBORG I løbet af det seneste døgn er yderligere seks testet positive for coronavirus i Silkeborg Kommune. Det viser den daglige opdatering af tallene.

Det betyder, at 37 i løbet af de seneste syv dage er testet positive i Silkeborg Kommune.

Dermed fortsætter tallene med at være i den lavere ende. I sidste uge havde Silkeborg en enkelt dag med hele 14 smittede og i løbet af weekenden blev 24 testet positive. Men i går vendte tallene, da der var fem smittede. I dag er tallet altså steget med én til seks.

Silkeborgenserne er fortsat flittige til at lade sig teste. Det seneste døgn har 593 været forbi et testcenter. Det er markant højere end i sidste uge, hvor der ikke var slået alarm endnu.

Silkeborg indtager dog fortsat en kedelig andenplads, når det gælder antallet af smittede pr. indbygger de seneste syv dage. Aarhus har stadig flest smittede - det seneste døgn har kommunen haft 44 nye tilfælde.

Det er værd at notere, at to nabokommuner til både Aarhus og Silkeborg - Favrskov og Skanderborg - begge kan melde om nul smittede i løbet af de seneste døgn.

På landsplan er der 111 nye registrerede tilfælde. Det fremgår samtidig af tallene, at der er fire færre indlagte og én færre på intensivafdeling. Der er ikke registreret nogen døde med covid-19 det seneste døgn.

Der er nu i alt kun 16 indlagte med covid-19, og kun én af dem er på intensivafdelingen.