Cirkusrevyen aflyser forestillinger grundet akut sygdom

Det har ikke været muligt for Cirkusrevyen at finde en løsning. Derfor er alle forestillinger aflyst til og med fredag den 24. juni.

Udgivet:22. juni 2022, 13.37

Læsetid:1 minut

Årets udgave af Cirkusrevyen skulle have været Lisbet Dahls store finale. Inden showstart måtte den 76-årige revyveteran trække sig grundet helbredsproblemer. (PR-foto).

/ Ritzau /

KØBENHAVN Cirkusrevyen er endnu en gang ramt af sygdom.

Derfor bliver alle forestillinger til og med fredag den 24. juni aflyst.

Det oplyser Cirkusrevyen i et opslag på Instagram.

- Vi er desværre ramt af akut sygdom, og det har beklageligvis ikke været muligt at finde en løsning, så vi kan spille de kommende tre dage, lyder det blandt andet i opslaget.

- Vi er forfærdeligt kede af at skuffe de mange gæster, der skulle i teltet de næste dage.

I opslaget lyder meldingen, at hele holdet bag Cirkusrevyen glæder sig til at byde publikum velkommen tilbage i Teltet på Bakken igen lørdag den 25. juni.

Cirkusrevyen har tidligere på sæsonen været ramt af sygdom.

Årets udgave af forestillingen skulle have været Lisbet Dahls store finale. Efter 33 sæsoner i Teltet på Bakken meddelte den 76-årige revyveteran, at Cirkusrevyen anno 2022 ville blive hendes sidste.

Premieren måtte udskydes, da Lisbet Dahl i foråret blev ramt af coronavirus. Men da datoen nærmede sig, oplyste folkene bag Cirkusrevyen, at Lisbet Dahl ikke kunne gennemføre finalesæsonen og måtte sygemelde sig grundet helbredsproblemer.

Pernille Schrøder blev hyret ind som afløser og fuldendte årets hold, som også består af Niels Olsen, Merete Mærkedahl, Henrik Lykkegaard og Carsten Svendsen.

Sidste forestilling i årets udgave af Cirkusrevyen er efter planen den 21. august.

/ritzau/

Indlæser debat