Luksus-vinbar med flasker til 7500 kroner

1000-kronesedlerne kan hurtigt få ben at gå på i Hede Rytmer nye luksusbar Social Club

Udgivet:01. juni 2019, 11.00

Læsetid:2 minutter

SILKEBORG Pengene sidder løst hos mange af gæsterne til Hede Rytmer.

En fadøl koster en halvtredser, og en sandwich må man slippe 75 kroner for, så i løbet af tre dage på festivalen bliver der let brugt et par tusinde kroner på mad og drikke.

Men i en ny bar på festivaltorvet kan 1000-kronesedlerne endnu hurtigere få ben at gå på.

Her kan man nemlig købe flasker fra Flor De Pingus til 1375 kroner, dyre druer fra Barolo, Chateauneuf-du-Pape og eksklusive bobler fra Champagne i seksliters flasker til 7500 kroner.

- Det er jo ikke alle, der drikker fadøl. Mange vil gerne have et glas vin eller rosé, og så er der også nogen, som gerne vil betale rigtigt mange penge for vin og champagne, siger Casper Møller, der er barchef i Social Club, som er navnet på den nye luksus-bar ved Hede Rytmer.

Ved siden af Social Club-baren er Frederik Kolling i gang med at blande en drik, som han er helt sikker på bliver årets sommerdrink i Danmark: En fransk vinlikør - Lillet - som blandes med tonic.

- Den smager bare meget bedre i solskin, så torsdag gik salget ikke så godt. I dag er det helt optimalt, sagde han fredag eftermiddag.

Maden har fået et løft...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind