Eksklusivt kig bag kulisserne: Storsatsende motorsportshold inviterer læserne indenfor

Midtjyllands nye, store motorsportshold inviterer læserne helt tæt på

Udgivet:27. marts 2023, 15.44

Læsetid:2 minutter

Der bliver mulighed for at møde en af de helt store i dansk motorsport ved åbent-hus arrangementet hos GMB Motorsport i Fårvang den 11. maj, nemlig den nyansatte direktør for teamet, Henrik Lundgaard, til venstre. Til højre Line Krogh Pedersen, der er medejer af det midtjyske motorsportshold. Foto GMB Motorsport

Hans Krabbe
Chefredaktør

2 måneder siden

FÅRVANG De har klare intentioner om at manifestere sig som ikke kun Midtjyllands men hele Danmarks nye motorsportshold.

Og nu får alle midtjyske motorsportsinteresserede læsere muligheden for i den grad at kigge teamet i kortene.

Det sker, når storsatsende GMB Motorsport i samarbejde med Midtjyllands Avis, Herning Folkeblad og Skive Folkeblad slår portene op og inviterer til åben garage i Erhvervsparken i Fårvang torsdag den 11. maj.

Og timingen må siges at være perfekt. Det er nemlig kun få uger før, GMB Motorsport deltager i det klassiske 24 timers Le Mans-løb i Frankrig i midten af juni måned. Et motorsportsbegivenhed, som traditionelt samler i tusindvis af fartglade danskere i det vestlige Frankrig.

- Vi ved, at rigtig mange i vores landsdel har passion for motorsport. Og da vi har som mål at markere os som ikke kun landsdelens men hele Danmarks nye motorsportshold, var det nærliggende at åbne dørene og inviterer indenfor, så folk kan se, hvad vi går og arbejder med, forklarer Peter Green, der er marketing- og eventansvarlig i GMB koncernen bag motorsportsholdet.

Mad og sparken-dæk

Og skal der være fest, så lad der være fest. Det er nemlig ikke noget ubetydeligt arrangement, som GMB Motorsport inviterer til.

Eventen styres af Jens Hansen, den silkeborgensiske journalist, der er kendt for sin store viden om Formel 1. I første del bliver der fokus på bilerne i teamet, kørerne og mekanikerne. Der bliver tale om en slags mixed zone, hvor det er muligt at komme helt tæt på bilerne fra klasserne Super GT, TCR og GT 3, hvor både kørere og mekanikere har god tid til snak, nørderier og måske en selfie eller to?

Midtvejs inviterer motorsportsholdet så på lidt mad og drikke, nemlig en lækker anretning fra Silkeborg Slagteren.

Le Mans og de store løb

Efter maden zoomer aftenen ind på hovedbegivenheden, nemlig Le Mans og drømmene om deltagelse i de store, internationale løb.

Her får Jens Hansen manden bag teamet, René Birch, i stolen til en hardtalk om drømme, forventninger og muligheder.

Andre gæster i stolen hos Jens Hansen bliver den nye direktør for GMB Motorsport, Henrik Lundgaard, samt de Le Mans-aktuelle kørere Gustav Birch, Simon Birch og Jens Møller.

Ligesom der naturligvis bliver mulighed for at debattere med motorsportsfolkene og stille alle de spørgsmål, som det vidende publikum nu måtte have i tankerne.

Det hele foregår hos GMB-koncernen i Fårvang. Der er plads til 150 deltagere. Prisen for hele aftenen er 100 kroner for abonnenter på et af de tre dagblade, mens prisen for øvrige er 300 kroner.

Overskuddet går til næste års julehjælp i Silkeborg Kommune.

Tilmeldingen foregår på mail til: mail@laeserklubben.dk.

Og det hele er efter først-til-mølle princippet.

Indlæser debat