Tidligere BSH-keeper stopper karrieren i utide

45-årig veteran, der spiller var med til at vinde DM-guld med Bjerringbro-Silkeborg i 2016, stopper karrieren efter denne sæson

11. oktober 2021, 13.05

Søren Rasmussen var en stor profil i Bjerringbro-Silkeborgs mål frem til afskeden i 2018. Højdepunktet i den lokale ligaklub var DM-guldet i 2016. Foto: Jakob Stigsen Andersen

HÅNDBOLD Til sommer er det slut med håndbold på topniveau for Søren Rasmussen.

I hvert fald når det kommer til at være inde på banen. Den 45-årige målmand sætter et punktum for sin aktive karriere, når indeværende sæson er færdig.

Det oplyser Rasmussens klub, Ribe-Esbjerg, i en pressemeddelelse.

De to parter havde ellers papir på hinanden frem til sommeren 2023, men Rasmussen ønsker at stoppe et år før tid.

- Det har været en svær beslutning. Jeg kan jo konstatere, at jeg fortsat har præsteret godt i målet. Og det er svært at forlade en klub, hvor jeg har haft det rigtig godt - og hvor vi er midt i et spændende projekt.

- Men jeg har hen over sommeren kunnet mærke, at tiden nu er inde til at afslutte 25 års hård træning på topniveau og i stedet for se frem mod nye arbejdsopgaver, hvor min erfaring kan bruges på en anden måde, siger målmanden.

I skyggen af Kasper Hvidt

Søren Rasmussen har spillet i Ribe-Esbjerg siden 2018.

Før det tørnede han ud for Bjerringbro-Silkeborg, som han vandt DM-guld med i 2016.

Tidligere var han også forbi AaB, der nu hedder Aalborg Håndbold, og det blev også til fire år i den tyske storklub Flensburg-Handewitt.

På landsholdet blev det fra 2000 til 2013 til 41 optrædener. Søren Rasmussen havde svært ved at få spilletid, da Kasper Hvidt sad tungt på målmandsposten.

Søren Rasmussen begyndte i foråret som målmandstræner i kvindeklubben Herning-Ikast.

- Og det kan meget vel være i den retning, Søren Rasmussens fremtid ligger, lyder det i pressemeddelelsen fra Ribe-Esbjerg. /ritzau/

Indlæser debat...