Sikke noget Roed

20. april 2021, 12.34

SYGEHUSET Når man læser Annette Roeds læserbrev i MJA den 16. april, ja så tror man næsten, hun er udenfor pædagogisk rækkevidde. Hvis Annette Roed havde fulgt med i debatten, ville hun have vidst, at jeg i et tidligere læserbrev opfordrede alle silkeborgensere uanset partifarve, til at stemme på deres egen partikandidat, så vi kunne få så mange medlemmer som muligt valgt til regionsrådet fra Silkeborg. Det var dengang, jeg troede at alle kandidater fra Silkeborg gik ind for at arbejde til gavn for Silkeborg.

Nu må jeg så konstatere, at Annette Roed og Socialdemokratiet i Silkeborg ikke vil det bedste for Regionshospitalet Silkeborg

Poul Berggreen (V)

Nu må jeg så konstatere, at Annette Roed og Socialdemokratiet i Silkeborg ikke vil det bedste for RH Silkeborg. Som de konservative i Silkeborg i MJA den 15. april fuldstændig korrekt beskriver jeres udspil: »En politisk narresut fra Socialdemokratiet«.

Jeg vil også gerne have mig frabedt, at du Annette Roed gentagne gange i avisen skriver, at jeg lover nogen noget eller stiller nogen noget i udsigt.

Nej Annette Roed, jeg fortæller vælgerne ærligt, hvad jeg vil arbejde for, nemlig samme ambition som også de konservative og andre partier fra Silkeborg har og vil arbejde for, nemlig en fødeafdeling, børneafdeling samt skadestue på RH Silkeborg.

Herudover vil jeg også arbejde for et budget til RH Silkeborg, så vi får mulighed for at genetablere de mange afdelinger, som du har været med til at fjerne.

Læs også
Vil Venstre i Silkeborg ikke samarbejde med nogen i det nye regionsråd?

Jeg kan kun på det kraftigste fraråde vælgerne at give deres stemme til dig, men i stedet stemme på nogle af de andre som vil Silkeborg og RH Silkeborg det bedste.

Så - jeg er sikker på, der er mange, jeg vil kunne samarbejde med, men med din indstilling til RH Silkeborg, så bliver et samarbejde først aktuelt den dag, du vil arbejde for de ting, jeg har nævnt.

Indlæser debat...