Kastet bananskræl endte i harmonikasammenstød

Udgivet:29. marts 2019, 07.43

Læsetid:1 minut

Ulykke

Hjøllund Der var tale om en ubehagelig form for chikane, da en ukendt mand torsdag morgen klokken 7.30 kastede en bananskræl mod forruden af en lastbil, der kørte på Viborg Hovedvej mod nord ved Hjøllund.

Den 33-årige mandlige lastbilchauffør blev så forskrækket over bananskrællen på ruden, at han bremsede op, og det endte med et harmonikasammenstød, hvor de to bagvedkørende biler også blev involveret.

De tre biler i sammenstødet havde lagt mærke til manden, der kastede bananskrællen, som tidligere havde overhalet dem i sin bil på hovedvejen og kørt hasarderet over en lang strækning. Lasbilchaufføren havde derfor blinket af manden med lastbilens lygter, og det havde åbenbart fået den ukendte mand til at stå ud af sin bil og vente i vejkanten, så han kunne ramme lastbilchaufførens forrude med bananskrællen, da han kom forbi.

Ved sammenstødet, hvor den bagerste bil, der blev ført af en 44-årig mand fra Kolding, kørte op i den forankørende bil, der blev ført af en 60-årig mand fra Vejle, skete der ingen personskader, men kun materielle skader. Den miderste bil gled op i lastbilen ved sammenstødet.

Manden med bananskrællen forsvandt fra stedet i sin sorte VW Golf stationcar, og politiet vil gerne høre fra offentligheden, hvis nogen kender til bilens registreringsnummer.