Sygehuset: Vågn nu op Anders Kühnau!

10. september 2019, 12.44

SYGEHUSET Den nye økonomiaftale mellem regionerne og regeringen giver Region Midtjylland et varigt budgetløft på 320 millioner kroner. Yderligere får Aarhus Universitetshospital en direkte støtte på 100 millioner kroner til hjælp til flytning. Aarhus Universitetshospital har akut behov for hjælp, så de 100 millioner falder på et tørt sted.

Nu hører vi, at Anders Kühnau har tænkt sig at bruge alle millionerne i Aarhus. Både de 100 mio. og de 320 mio. Men ledelsesproblemerne løses desværre ikke af ekstra penge. Hvis ikke ledelsesproblemerne fjernes, er pengene naturligvis spildte.

Andre hospitaler er uforskyldt kommet i større økonomiske problemer.

Vores sygehus i Silkeborg bliver konstant udsultet af Viborg-ledelsen, der har travlt med at opbygge kapaciteten på det nye sygehus i Viborg.

Vores lokale sygehus forfalder, medens den regionale administration passivt ser til. Vores sygehus rammes langt hårdere end andre afdelinger i det ulykkelige tvangsægteskab mellem Viborg og Silkeborg.

Ekstra penge løser ikke dårlig ledelse, hverken i Aarhus eller Silkeborg, men nu har Anders Kühnau i det mindste fået de midler, der skal til for at sikre en selvstændig hospitalsledelse i Silkeborg, så den lokale, aktuelle konflikt kan stoppes, og medarbejderne på sygehuset kan få arbejdsro.

Silkeborg-problemet er fuldt ud på højde med Aarhus-problemet. Og årsagerne er tydeligvis også de samme de to steder.

Silkeborgenserne må naturligvis kræve, at der indsættes samme indsats for at løse de akutte problemer på vores lokale sygehus.

Mistilliden fra medarbejderne og borgerne i Silkeborg til den nuværende hospitalsledelse, der kun har været på plads i mindre end et år, kan næppe genoprettes, så kom nu ud af busken Anders Kühnau.

Du har tidligere haft berøringsangst over for dårlig ledelse. Du har været den sidste til at indse ledelsesproblemerne i regionen, så det er nu, du skal træde i karakter - både i Aarhus og Silkeborg. Problemerne er til at få øje på, og de skal løses, - ikke skubbes ind under gulvtæppet.

Silkeborg venter på din reaktion!