Tyveri til 250.000 i Silkeborg: Jakke-tyve stadig på fri fod

En 18-årig mand er sigtet i sagen om det spektakulære kup mod Laura Thomsen Luxury. Men de andre snor sig udenom politiet

Udgivet:14. januar 2019, 11.29

Læsetid:2 minutter

SILKEBORG Onsdag efterlyste politiet endnu engang tre jakke-tyve fra tyveriet hos Laura Thomsen Luxury tilbage i november.

Men politiet i Silkeborg er ikke kommet nærmere en anholdelse af de tre, selvom politiet har en klar formodning om, hvem de tre mænd er. Foreløbig er det kun blevet til anholdelsen og sigtelse af en 18-årig mand.

Siden politiet i sidste uge offentliggjorde overvågningsbilleder af de tre eftersøgte, er der ikke sket et gennembrud i sagen.

- Vi har fået få henvendelser efter den nye efterlysning, men vi efterforsker stadig, siger politikommissær Bent Riber Nielsen, Silkeborg Politi.

Hvad er det præcist, I mangler for at skride til anholdelse?

- Vi er ved at få verificeret nogle oplysninger. Vi prøver at samle så mange oplysninger som muligt, så vi ved, vi har fat i de rette, når vi griber til anholdelse. Vi arbejder på at få identificeret gerningsmændene 100 procent. Vi har en formodning om, hvem de er, men vi ved ikke, hvor de befinder sig.

Hvordan kan det være så vanskeligt at finde ud af, hvem de er, og hvor de er?

- Vi er i en fase, hvor vi gerne vil have så mange oplysninger som muligt. Det er også derfor, vi efterlyser igen, fordi vi har modtaget nogle bedre billeder af gerningsmændene. Det kan betyde, at vi får flere henvendelser. Lige nu ønsker vi blandt andet oplysninger, der kan fortælle os, hvor de tre mænd befinder sig.

Butiksindehaver undrer sig ...

Få fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk

Første måned 1 kr.

Herefter 89 kr./md.

FÅ ADGANG NU
MobilePay
Betalingskort

Allerede abonnent? Log ind

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter efter introduktionsperioden til normalpris på 89 kr. pr. måned. Opsig når du vil til udgangen af en betalingsperiode. Mindsteprisen er 1 kr.
Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 TIMER

Interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Så kan du se priser her

Mest læste

112

Se flere

Mest læste på Midtjyllands Avis

Af samme forfatter

Se flere

Seneste nyt

Se flere