KFUM snuppede sejren i lokalbrag mod Kjellerup

Et tidligt mål i første halvleg afgjorde danmarksseriekampen på Bjerget

17. oktober 2020, 17.30

Der blev som ventet gået til i den i lørdagens lokalbrag. Foto: Jakob Stigsen Andersen

FODBOLD Silkeborg KFUM hentede lørdag en af de sejre, der er lidt mere værd end tre point.

Danmarksserieklubben vandt et intenst lokalbrag på udebane mod rivalerne fra Kjellerup med 1-0, og ud over håneretten og de tre point kan KFUM glæde sig over, at holdet er tilbage på førstepladsen i rækken.

Matchvinder i et intenst lokalopgør, der samlede 290 tilskuere på Bjerget i Kjellerup, blev den lynhurtige kantspiller Thomas Bejder.

I det 10. minut blev han sendt alene igennem, og på fornem vis lobbede han bolden over den debuterende KIF-keeper Krzysztof Baran.

Målet var en logisk konsekvens af en stærk KFUM-åbning. Gæsterne lagde et godt fysisk tryk på hjemmeholdet, der havde svært ved at komme ind i kampen.

Efter en lille halv time var KIF for første gang nærgående, da Christoffer Maul Petersen var lige ved at styre Mathias Færges flade indlæg i mål, men ellers var KFUM klart farligst på Bjerget.

De tidligere Kjellerup-spillere Mikkel Frandsen og Rasmus Lysdal brændte begge store chancer før pausen, og derfor skulle værterne være glade for, at der kun stod 0-1 efter de første 45 minutter.

I anden halvleg kom KIF langt bedre med.

Efter en times spil var det tæt på 1-1, da Patryk Pietras afsluttede mod mål, men udeholdets keeper Morten Bisgaard diskede op med en stærk redning.

Bare fire minutter var Christoffer Maul ved at være nærgående, mens KFUM mest koncentrerede sig om at forsvare føringen hjem.

I slutfasen forsøgte KIF sig med et sidste tungt pres, men de helt store chancer udeblev, og efter knap fem minutters overtid endte KFUM med at snuppe de tre point.