Dagens historier: Grundejere kræver handling og ny koncert i Indelukket

21. november 2019, 05.49

Lars Bo Nielsen taler vi med i dagens avis. Han bor langs Gudenåen, og er tilfreds med, at der nu for alvor er politisk fokus på oversvømmelserne. Men ordene skal følges op af handling - allerede næste år, mener han. Foto: Martin Ballund

SILKEBORG Godmorgen!

Hermed følger et kort overblik over nogle af de væsentligste historier, som mediehusets journalister arbejder med i dag.

Grundejere kræver handling

Grundejere langs den oversvømmede Gudenå har fulgt særdels godt med i mødet mellem borgmester Steen Vindum (V) og miljøminister Lea Wermelin (S), hvor oversvømmelserne stod øverst på dagsordnen.

Grundejernes ønske er helt klar: De kræver handling og ikke bare ord. Vi bringer interview med en repræsentant i dagens avis og på nettet.

Skov-ejer føler sig udsat for chikane

Et ægtepar i Sejs-Svejbæk føler sig udsat for chikane efter at de er i gang med at fælde skov i Sejs-Svejbæk. Nogen er utilfredse med fældningen af de private træer.

Vi hører hvad det går ud på i dagens avis.

Kultur-tillæg på gaden

Det er også i dag, at vi sender vores ugentlige kulturtillæg på gaden.

Her kan du blandt læse om en ny udendørs koncert, som kommer til Silkeborg næste år. Den skal foregå i Indelukket. Og der er store navne på plakaten.

Du kan også finde konkrete ideer til dine weekend-oplevelser i tillægget.

På besøg hos hjemmepasser

Nadja Kristina Sørensen er hjemmepasser. For hende føles det rigtigt at passe sin 2-årige datter hjemme, men hun vil også gerne møde andre forældre og deres børn. Vi besøger hende i dagens avis.